Друзі, хто шарить на постільній білизні?? Натрапив на класний сайт

Alles was nicht oder nur begrenzt mit Pflanzen zu tun hat...
Antworten
Bilizhaire

Друзі, хто шарить на постільній білизні?? Натрапив на класний сайт

Beitrag von Bilizhaire »

Усім привіт! Думаю розповісти про корисною темою, може кому знадобиться. Останні місяці помітив, що сплю гірше, не висипаюсь, а зранку почуваюся, наче й не спав. Грішив на роботу, на атмосферний тиск, а кохана каже: "Треба оновити білизну на людську, а не цей синтетичний жах з розпродажу". І отут я поліз в мережу.

Якщо чесно, думав, що вибір постільного комплекту - це тільки "колір сподобався чи ні". Аж ні, ціла наука. Там тобі і бязь, і ранфорс, і сатин... А я в цих словах не розбирався, поки не натрапив на сайт postilnabilyzna.com.

Друзі, це просто скарбниця інформації! Я завис на годину. У них все як в довіднику: по полицях описані всі тканини, від простої бязі до люксового сатину та льону. Навіть там є порівняння з порівнянням щільності тканини та того ж, скільки прань витримує комплект. Це реально допомогло в'їхати, чому один комплект коштує умовні 800 грн, а другий — 2500.

З цікавого для себе виніс:
- Виявляється, українські та євро розміри сітки суттєво відрізняються, і перед замовленням варто озброїтися сантиметром міряти свою ковдру, а не просто довіряти ярлику «сімейний».
- От чесно, не знав, що фланель влітку — це капець, а якісний сатин насправді дихає, тому що в цієї тканини плетіння ниток специфічна.
- Там є поради, як прати, щоб малюнок не полиняв після кількох прань. Це прям в точку для тих, у кого пральна машинка працює цілодобово.

В результаті вирішили замовити на пробу сатиновий набір від вітчизняного виробника (підтримав українське). Поки все чудово — сплю як немовлята, білизна приємна до тіла, не збивається й не б'є струмом.

Словом, якщо ти, як і автор, до останнього часу думали, що підодіяльник — це не та річ, в що треба розбиратись, дуже рекомендую глянути інформацію на тому сайті. Справді зберігає нерви на підбір та вберігає від придбання якоїсь фігні. Усім здорового відпочинку!
Antworten

Zurück zu „Offtopic“